Espectacles

The Tipi Experience!

Qui no ha volgut amagar-se en una cabana secreta en la infància? The Tipi Experience! és una experiència sensorial, ritual i secreta. Es crea un entorn màgic dins i fora del tipi amb una escenografia que evoca la natura i es fa ús d’elements rituals com el tambor xamànic i s’utilitzen tècniques del teatre ritual, el teatre sensorial, el conta-contes i el teatre d’objectes. 

Tot això per crear una experiència màgica i artística inoblidable i perquè els més petits connectin amb l’estima cap al planeta i els rituals més antics que provenen d’indrets amerindis llunyans.

Opció disponible per a carrer i sala.

 

Tipi tipi ta

Després de veure l’impacte que genera en el públic de totes les edats entrar a un teatre i veure un Tipi de quasi 4 metres d’alçada hem decidit portar a escena Tipi tipi Ta, una versió a la italiana de l’espectacle The Tipi Experience que permet que més públic pugui veure aquesta proposta sensorial i ritual i que es conegui la història del secret de la humanitat  on expliquem la importància del vincle amb la terra, la natura, el nostre entorn i la conexió amb els i les ancestres

Les persones que venen a veure l’espectacle asseguren que s’han sentit en un món paral·lel de calma i conexió i els infants s’han sentit meravellats amb les històries i amb la possibilitat final d’entrar al Tipi. 

Espectacle de 40 minuts de durada

Espectacles Tipi Tipi Ta

Infants de sol i lluna

El passat dissabte 2 de juliol vam estrenar el nostre nou espectacle Infants de Sol i Lluna al Festival de Llegendes de Catalunya després de rebre una residència artística a la seva seu.

Infants de Sol i Lluna és un espectacle itinerant i ritual d’arts escèniques on celebrem el solstici d’estiu partint de la tradició i la llegenda de les dones encantades. És un espectacle amb música en directe dirigit al públic familiar, que busca unir la natura, la màgia i la creativitat, a la recerca d’una altra manera de celebrar i de conèixer les llegendes antigues de la nostra cultura. 

Es tracta d’una coproducció d’Infantilades amb Niños de Sol y Luna, amb la col·laboració molt especial de la Tribu Canta en la música i la veu. 

Tres dones artistes ens hem unit per donar veu a les fades del nostre territori i generar un espai de màgia, espiritualitat i connexió: Sira Antoni, Anna Català i Mireia Salvador i Branera.

Volem agraïr al Festival Llegendes la seva aposta per nous formats escènics i també a les més de 50 famílies que ens van acompanyar. en un dia tan màgic.

PASSEIG DE FADES I COVES

La companyia Infantilades presenta Passeig de Fades i Coves, un espectacle sensorial per a tota la família, a l’aire lliure i en grups de 8 persones. El món màgic necessita el nostre suport i farem un recorregut per arribar al cor del món màgic i salvar tots els éssers del bosc. Un cop allí serem nomenats guardians i guardianes del bosc i rebrem el nostre distintiu secret. Vols pertanyer a la tribu de guardians del bosc?

PASSEIG DE FADES I COVES VIA WHATSAPP

Pensat per families que vulgueu viure una experiència diferent i inspiradora. Passeig de Fades i Coves 2.0 és una proposta digital a temps real, un joc teatralitzat que investiga com a través de la tecnologia també ens podem apropar als boscos i la natura.

Citem la família un dia i una hora concreta a un bosc o lloc que escolliu i a temps real començarà una experiència on a través de vídeos i àudios perquè ens ajudeu a salvar el món màgic. A l’altre banda del telèfon tindreu un actor o actriu de la companyia en qualitat de guardians i guardianes del bosc que us guiaran en el vostre camí.

És un espectacle completament adaptat que es pot fer fins i tot des de casa, en cas que alguna família ho prefereixi. L’espectacle te un cost de 20€ per família i una durada de 60 minuts.

Per a més informació ens trobeu a infantilades@gmail.com

PASSEIGFEBRER
Desplaçat dalt de tot