Contacontes

Infantilades creem i representem contes per connectar amb la màgia, la creativitat i la imaginació.  Creiem en els contes i la seva posada en escena com una eina per alliberar les nostres emocions i connectar amb la bellesa de la vida.

 

Teràpia de contes

La Teràpia de Contes neix per donar resposta a les necessitats emocionals dels infants en un context de creixent malestar a causa de la situació actual.

Es tracta d’una metodologia que busca alliberar estats de bloqueig emocional en els infants amb les eines que ens ofereixen el teatre, els contes, l’escolta i la narració oral en un espai màgic, agradable i cuidat.

Farem sessions de treball online o presencials on construïm un espai màgic, íntim i teatralitzat i prepararem una selecció de contes personalitzats amb un personatge que us acompanyarà en el camí i us ajudarà a transitar les emocions a través del o la protagonista del conte.

Regalacontes!

Vols fer un regal original i amb molt d’encant?

Des d’Infantilades oferim un servei de contes personalitzats i exclusius com a regal d’aniversari o de celebracions especials. Oferim contes per telèfon, digitals o en format paper, escrits, pensats,  dibuixats o narrats només per la persona a qui vols sorprendre.

Regala moments, regala contes!

Només ens has de dir amb qui hem de parlar i explicar-nos algunes coses d’aquesta persona i nosaltres ens encarreguem de la resta!

El preu d’aquest servei artesanal és de 35€ per contes per telèfon i 55€ per contes escrits a mà.

Narració oral

A Infantilades creiem que per explicar un conte tant important és la història que expliquem com la veu, les mirades, els silencis i l’entorn.

Expliquem les següents històries:

  • Un conte dins d’un Tipi – Conte que utilitza tècniques del teatre sensorial i parla sobre el llinatge femení sagrat
  • El conte de la cabana – Adaptació de l’espectacle The Tipi Experience per a escoles.
  • Momo – Un dels nostres preferits que parla sobre la importància de dedicar temps als infants.
  • Contes no sexistes – Selecció de contes que treballen  perspectiva de gènere 
  • Un Nadal imaginari – Conte en format LAMBE LAMBE que explica el Nadal des d’una perspectiva imaginada.
  • Selecció de contes (en castellà, alemany, anglès i altres idiomes).

Els Conficontes

Els Conficontes és una recopilació de narracions feta per professionals i amateurs de diversos indrets creada per fer-vos passar una bona estona durant el confinament i connectar amb la imaginació i l’art. Aquí teniu més de dues hores de tots els contes recopilats!

Esperem que ho gaudiu!

VIDEOCONTES

CONTES

Festival de Conficontes a cau d'orella

Es tracta d’una iniativa de voluntariat creada per acompanyar la gent gran durant el confinament. Durant tres dies seguits vam trucar a àvies i avis i els vam explicar un conte per telèfon generant així un petit vincle i sorprenent-los

Aquí podeu llegir més sobre els conficontes a cau d’orella.

Aquesta iniciativa està oberta permanentment. Si vols que truquem els teus avis o pares només ens ho has de dir. 

Not only contes!

Nou mètode divertit per aprendre i practicar anglès i alemany.

Què passaria si expliquem un conte i li anem afegint paraules en un altre idioma? I si l’anem repetint i el conte es va convertint d’un idioma a l’altre a mode de joc? Amb aquesta senzilla tècnica de narració oral i d’altres molt fàcils i divertides hem desenvolupat el mètode creatiu d’aprenentatge d’idiomes Not only contes! Ho vols provar?

Demana informació a infantilades@gmail.com 

Altres idiomes a disposició.

Desplaçat dalt de tot