Tallers

A Infantilades donem eines a infants, escoles i families per a desenvolupar la creativitat, connectar amb el cos i la capacitat expressiva i per alliberar bloquejos emocionals.

Treballem a partir del llenguatge sensorial, la narració terapéutica i els espais íntims i màgics.

Cicle de tallers en família - ReconnectART

El passat mes de maig de 2022 vam iniciar amb molta il·lusió un nou projecte de tallers en família amb l’objectiu de reconnectar a través de l’art. 

Es tracta d’una proposta que neix de la col·laboració d’Infantilades amb Synaptia i la seva escola Olorien de Poblenou amb l’objectiu  d’acompanyar les emocions dels infants i les seves famílies a través del teatre, els contes, l’art i el llenguatge sensorial.

Ens trobem cada dimarts de 17: 30 a 18:45 en el Taller de teatre i moviment expressiu on juguem amb el cos, la presencia, les paraules, i les emocions per ajudar a estimular la capacitat expressiva, les habilitats socials i per gaudir d’un espai de connexió en família.

Els dimecres és el dia dels Contes que curen.  A les 17:30 us esperem en un espai màgic i íntim íntim on expliquem contes en família i juguem a crear-ne de nous. Són contes narrats, dibuixats al cos i a les parets, ballats o escoltats amb ulls tapats perquè els seus bonics missatges ens arribin directes al cor i ens ajudin a curar l’ànima.

Dijous és el dia de la llibertat creativa a través de l’Art i la sensorialitat!! Juguem amb la pintura, el fang, les textures, els colors, les olors, la música, els sabors, les paraules i els silencis. Gràcies al llenguatge sensorial reconnectem amb el cos i tots els nostres sentits.

A partir del gener tenim previst ampliar l’oferta a dues escoles més de Barcelona. Aviat us donem més informació perquè pogueu reservar la vostra plaça.

El Tipi sensorial

Taller experiencial de teatre sensorial per escoles i centres educatius on a través del teatre íntim i el poder de la paraula i l’escolta ens apropem a les emocions d’infants, adolescents i professorat.

En un Tipi de quasi quatre metres que podem plantar al pati, al gimnàs o a alguna aula gran organitzem un espectacle sensorial que obre les emocions i els sentits en grups molts reduïts de persones on connectem amb la il·lusió i treballem l’escolta.

La durada de l’activitat dependrà del nombre d’alumnes. Cada passi dura 25 minuts i hi caben 8 persones. En un matí  hi poden passar més de 120 alumnes.

Desplaçat dalt de tot