Qui som

Infantilades som una productora i companyía de teatre  nascuda a Barcelona amb projecció internacional que ofereix espectacles innovadors i experiències artístiques per a infants de totes les edats.

Les Infantilades són jocs secrets d’infants que ens traslladen a d’altres universos. 

Les infantilades són gamberrades creatives

Finestres màgiques que obren la imaginació

Abraçades amb paraules, imatges i sons

Idiomes que ens expliquen històries

I sobretot, les Infantilades ens eixamplen el cor

A Infantilades oferim propostes artístiques que ens facin connectar amb la imaginació i la màgia.

Creem experiències teatrals a través del teatre sensorial, el ritual, i l’art d’explicar històries. 

Ja sigui al carrer, a sala o a nous espais escènics.

Creadores

Mireia Salvador i Branera

Creadora i directora d’Infantilades

Imaginant, actriu, escriptora i narradora de contes i organitzadora de saraus culturals i artístics.

A la Mireia sempre li ha interessat el teatre, la cultura i l’art en totes les seves formes i, sobretot, imaginar nous mons, noves experiències i fer-les realitat.

Ha treballat amb companyies com La Fura dels Baus, Comediants, Dagoll Dagom, Sol Picó i Festivals com el Grec Festival de Barcelona, el Mercat de les Flors, el RAI  o l’Antic Teatre, i tot i que li agrada molt estar entre bambolines, el que més li agrada és la CREACIÓ, (així, en majúscules). Es va formar a l’Escola de teatre experimental Laboratorio d’expressió corporal dramàtica on de la Jessica Walker es va quedar amb un profund aprenentatge i les frases: “Fracasa a lo grande” i “móntate tu propio chiringuito”. També és Màster en dramatúrgia sensorial amb la Universitat de Girona i la companyia Teatro de los Sentidos amb qui ha actuat en diverses posades en escena, entre elles la producció El Fil d’Ariadna, on ha aprofundit en el llenguatge sensorial i poètic en espais molt íntims. De l’Enrique Vargas ha aprés la importància del silenci, l’escolta i del joc.

Abans de crear la seva companyia Infantilades el 2019, ha actuat a carrer i sala amb companyies com ProjectA Teatre Social, Palo q’Sea, Antagon Theatre Aktion, Teatro de los Sentidos, Adventícies, Ritual Teatre o ShaddaiTeatro i ha presentat treballs com artista individual.  

Carla Federico

L'actriu Carla Federico col·labora d'Infantilades

Actriu, creadora i experta en teràpia de sons

La Carla ha estudiat amb professors del GITIS de Moscou a Estrasburg, l’Escola Acting Internacional de París, l’Escola Laboratorio de Barcelona i és màster en Arts Escèniques i de Moviment amb el Centro Párraga de Múrcia.

Ambra (Noé H)

Ambra Noé H colaboradora d'Infantilades

Artista sonora experimental i onírica

Noé és artista sonora i gaudeix experimentant amb tot tipus de sons per tal d’aplicar-los desprès a composicions lleugeres i subtils. Juga amb la veu i diferents pedals d’efecte creant loops de ritmes amables i confusos, o millor dit, somnis acústics.

Lluís Sobrado

DSC_0042

Actor i veus en off

Col·labora en el projecte de les Passejades sensorials i en els tallers creatius.  Va estudiar interpretació a l’Escola Nancy Tuñon i doblatge a l’Escola Catalana de Doblatge. 

Infantilades disposa de diverses col·laboradores segons el projecte. Sobretot actrius i actors amb un llenguatge escènic afí. Això vol dir de teatre corporal, experimental, sensorial i conta-contes.  Tenim assessorament en titelles del Taller Pepe Otal, en comunicació de l’empresa Both i el web de kronikom. També tenim una residencia artística al Centre Cultural La Bòbila.

Desplaçat dalt de tot