Qui som

Infantilades neix a finals de l’any 2019 com a companyia de teatre que ofereix espectacles innovadors i experiències artístiques per a infants de totes les edats. Som una productora de somnis on a través de les arts connectem amb l’ànima. Volem que a través dels nostres espectacles, contes i tallers adults i infants puguin trobar un espai per connectar amb si mateixos i amb la màgia.

Infantilades som una productora de somnis i companyia de teatre que ofereix espectacles innovadors i experiències artístiques per a infants de totes les edats. 

A Infantilades oferim propostes artístiques que ens facin connectar amb la imaginació i la màgia.

Creem experiències teatrals a través del teatre sensorial, el ritual, i l’art d’explicar històries. 

Ja sigui al carrer, a sala o a nous espais escènics.

Infantilades és llibertat creativa

Rituals màgics al bosc

Espectacles de petit format

Tallers de connexió en família

Contes que curen

Creadora

Mireia Salvador i Branera

Creadora i directora d’Infantilades 

El seu objectiu principal és ajudar a expandir la imaginació i llibertat creativa d’infants i adults i proporcionar espais màgics i onírics a través de l’art.  

És màster de Teatre sensorial i poètica del joc amb la Universitat de Girona i Teatro de los Sentidos, companyia de la que ha format part en diversos espectacles i amb qui continua col·laborant.

Es va formar 4 durant anys en teatre experimental a l’escola Laboratorio Teatro i ha treballat en l’àmbit de la gestió amb companyies com La Fura dels Baus, Comediants, Dagoll Dagom, Sol Picó i Festivals com el Grec Festival de Barcelona, el Mercat de les Flors, el RAI  o l’Antic Teatre.

Abans de crear la seva companyia Infantilades el 2019, ha actuat a carrer i sala amb companyies com ProjectA Teatre Social, Palo q’Sea, Antagon Theatre Aktion, Teatro de los Sentidos, Adventícies, Ritual Teatre o Shaddai Teatro i ha presentat treballs com artista individual.  

 

 

Col·laboradores

Carla Federico

L'actriu Carla Federico col·labora d'Infantilades

Actriu, creadora i experta en teràpia de sons

La Carla ha estudiat amb professors del GITIS de Moscou a Estrasburg, l’Escola Acting Internacional de París, l’Escola Laboratorio de Barcelona i és màster en Arts Escèniques i de Moviment amb el Centro Párraga de Múrcia.

Ambra (Noé H)

Ambra Noé H colaboradora d'Infantilades

Artista sonora experimental i onírica

Noé és artista sonora i gaudeix experimentant amb tot tipus de sons per tal d’aplicar-los desprès a composicions lleugeres i subtils. Juga amb la veu i diferents pedals d’efecte creant loops de ritmes amables i confusos, o millor dit, somnis acústics.

Lluís Sobrado

DSC_0042

Actor i veus en off

Col·labora en el projecte de les Passejades sensorials i en els tallers creatius.  Va estudiar interpretació a l’Escola Nancy Tuñon i doblatge a l’Escola Catalana de Doblatge. 

Infantilades disposa de diverses col·laboradores segons el projecte. Sobretot actrius i actors amb un llenguatge escènic afí. Això vol dir de teatre corporal, experimental, sensorial i conta-contes.  Tenim assessorament en titelles del Taller Pepe Otal, en comunicació de l’empresa Both i el web de kronikom. També tenim una residencia artística al Centre Cultural La Bòbila.

Desplaçat dalt de tot