Regalacontes!

Regalacontes! és un regal fet des del cor a qui tu més estimes. Qui rep el seu conte rep una experiència profunda de moltes emocions i sovint els deixa sense paraules. Es tracta d’un regal original, exclusiu i personalitzat. 

Són regals amb ànima i amb molt d’encant, molt necessaris en aquests temps on ens toca cuidar-nos!

Regalacontes! és el conte de la vostra història o del què li vulguis desitjar, personalitzat, agafant les teves paraules i convertint-les en un conte que l’emocionarà! Aquest any regala emocions! 

 

TIPOLOGIA DE CONTES

ADULTS

  • Narració per telèfon del conte el dia i hora pactats
  • Pergamí amb caixa per regalar

INFANTS

  • Conte imprés amb petit disseny
  • Conte escrit i dibuixat a ma

QUÈ REGALES?

Emocions
Transmetre els teus sentiments
Una experiència única
Fer un regal original, exclusiu i personalitzat
Un regal artesà, fet a ma i amb dedicació.

COM HO FAREM?

Només cal que ens escriguis a infantilades@gmail.com o ens truquis al 671612805 i et donarem totes les instruccions. Necessitem que fagis una feina de reflexió i omplis el formulari del final de la pàgina perquè ens diguis què li vols expressar, quins són els seus somnis i com és la persona. En base a això li redactarem el conte. 

QUIN ÉS EL PREU?

Conte adult: 45€

(Inclou redacció del conte personalitzat, trucada sorpresa i narració oral del conte el dia indicat o pergamí del conte per regalar)

Conte infant: 45€ (Inclou redacció del conte i petit disseny imprés)

*85€ si vols un conte escrit i creat a mà.  

 

Gràcies per confiar en nosaltres!

TESTIMONIS

LOS ÁNGELES DE FRAN
La sorpresa desde el momento en que recibes la primera señal de que hay una sorpresa para ti. La emoción de sentir la voz en directo, con la narrativa del cuento te llega al alma. El recuerdo de un detalle que llega directo al corazón y se convierte en uno de los regalos más originales y bonitos de tu vida. Lleno de agradecimiento.
Fran Abellán

L'ARBRE DE LA VIDA
Mentres l'anava escoltant m'emocionava. Em va arribar al cor. Va descriure la unió de dues cosinescom si fóssim germanes. Hem tingut la sort de néixer en aquest arbre meravellós, que ens ha mantingut unides.
Montse Lafita

LOS SECRETOS DE NOE
Un regalo hecho de palabras que son sentimiento, fantasía, sueños y emociones propias. El más hermoso regalo que he recibido nunca. Lloré tanto al recibirlo. Esas lágrimas que se mezclan con risa nerviosa.
Noe
Desplaçat dalt de tot