PASSEIG DE FADES I COVES

PASSEIG DE FADES I COVES 2.0 és l’adaptació online d’un dels nostres espectacles. Es tracta d’una gimcana online de teatre via WhatsApp. És una proposta a temps real que porta a les famílies a viure una experiència artística innovadora i màgica. 

Quedarem un dia i una hora concreta i començarem aquesta experiència. Haureu d’estar ben atents al Whatsapp i a través de vídeos i àudios ens anirem endinsant al món màgic de fades i éssers del bosc que necessiten la vostra ajuda. A l’altra banda del telèfon tindreu una actriu o un actor de la companyia en qualitat de guardiana o guardià del bosc i us ajudaran i guiaran en el vostre camí en tot moment.

Haureu d’anar superant unes senzilles proves que ens heu d’anar responent en directe a temps real i us permetran anar avançant en aquesta aventura. Finalment si aconseguiu arribar al cor del món màgic tots els éssers del bosc tindran una sorpresa per vosaltres i passareu a formar part de la comunitat del bosc. El temps màxim per realitzar aquesta gimcana serà de 60 minuts, més enllà d’això tot el món màgic desapareixerà. Oi que no ho podem permetre?

És un espectacle completament adaptat que es pot fer des de casa. Els materials que necessitareu es troben a qualsevol lloc.

La proposta parla del món de la fantasia i de la necessitat de reconnectar amb la màgia i el nostre infant interior i és una crida a cuidar de la natura i els nostres boscos.

Ens ajudeu a salvar els esperits del bosc?

Espectacle per a famílies amb infants de 3 a 9 anys aprox.

El preu per família és de 20€

QUÈ DIUEN LES FAMÍLIES QUE HAN VISCUT AQUESTA EXPERIÈNCIA???

Ha estat molt màgic i estem molt feliços d’haver pogut ajudar els èssers del bosc. Ara ja serem per sempre una família guardiana del bosc! – Beatriu i Família

Ens ha encantat rebre l’amulet  amb la carta de les fades a casa, ha estat una sorpresa preciosa per les nenes! – Família Piñana

Ens hem fet els nostres amulets i els hem posat a l’altar de les fades. Prometem cuidar de la natura i dels nostres boscos! – Família Álvarez

Ja som guardianes del bosc!!!! – Clara, Laura i Txell

Ens ha encantat la petita estona de silenci, tot plegat un joc, una meditació i una experiència profunda i divertida! Moltes gràcies de part dels dos. – Susanna i Pau

INFANTILADES som una companyia de teatre que oferim espectacles innovadors i experiències artístiques per a infants de totes les edats.

Ens agrada explicar històries que emocionin i que generin un canvi transformador en qui les escolta o viu.

 

Desplaçat dalt de tot