Passejades clandestino-sensorials al bosc

Infantilades estrena una proposta de teatre immersiu per a grups reduïts de màxim 8 persones on en un itinerari per carrers, parcs i boscos expliquem una història on el públic és el protagonista i viurà una experiència de transformació a través de la poesia, la performance i els sentits. Algunes vegades caminarem en silenci, d’altres amb els ulls tancats i en alguns moments estarem en soledat.

Birra a cegues (sense quedar-te cec)

3 d’octubre

És la més gamberra de les propostes on en un itinerari de 40 minuts de durada viatjarem amb alguns poemes emblemàtics recitats en un àmbient íntim i on ens trobarem amb personatges histrionics i amb experiències sensorials amb ulls tancats, olors i silencis que ens portaran a conectar amb el nostre viatge interior. Una experiència única on, per primer cop, podràs gaudir del sabor de la cervesa amb foscor absoluta.

 

 

Passeig de fades i coves

25 d’octubre

Espectacle de teatre per a descobrir la màgia dels èssers del bosc en família. Caminarem amb tots els sentits ben oberts per poder veure tot allò que només es pot veure des del cor i la il·lusió. Mirarem la llum del sol entre els arbres, cercarem les portes d’entrada al món de les fades i buscarem les petjades d’èssers diminuts. Per fer-ho hem de tenir atenció plena als detalls i estar preparades per entrar en el món subtil.

 

Passejades poètico-secretes

30 d’octubre

Caminarem per carrers i places i altres llocs secrets per conectar amb la natura i els sentits a través de la poesia, el silenci i l’escolta activa. Una meditació en moviment i una experiència sensorial per gaudir del moment present.

Reserves a infantilades@gmail.com o a en aquest enllaç

 

 

Equip artístic

Direcció i creació: Mireia Salvador i Branera                                                                                                                        Intèrprets: Lluís Sobrado i Mireia Salvador i Branera                                                                                                      Producció: Infantilades Teatre                                                                                                                                                                  Amb la col·laboració de: Centre Cultural l’Avenç

Desplaçat dalt de tot