Momo

 

Infantilades es troba en ple procés de creació de Momo, un espectacle teatral per a tota la família que combina la música experimental i onírica en directe, teatre de text, teatre físic i teatre de titelles. És tracta d’una adaptació lliure de la obra Momo, de Michel Ende. 

Momo és una nena que viu al carrer d’una gran ciutat on totes les veïnes i veïns l’ajuden. Un dia apareixen a la ciutat els homes de gris que pretenen apropiar-se del temps de totes les persones. A partir de la seva aparició tothom deixa de tenir temps per a la Momo i només es dediquen a treballar i treballar i cada cop es dediquen menys a somiar imaginar jugar o dormir.

La Dona de Gris és la líder dels homes de gris. Aquest personatge que ha nascut del procés d’investigació de la obra és un titella. La Dona de Gris s’assabenta que la Momo ha desaparegut i congrega tots els homes de gris per buscar-la.

La nena Momo amb l’ajut d‘una tortuga i del guardià de la casa d’enlloc serà la única que s’atrevirà a enfrontar la dictadura dels homes grisos.

Momo és una faula sobre la importància d’escoltar i dedicar temps de qualitat a les persones que estimem. 

L’espectacle està en procés de creació. L’estrena havia de produir-se el 26 d’abril i ha estat posposada. Encara no sabem quan podrem recuperar l’espectacle. De totes maneres, no diuen que el temps no existeix?  

Desplaçat dalt de tot