Mireia Branera

Creadora i directora d’Infantilades

Imaginant, actriu, escriptora i organitzadora de saraus culturals i artístics.

A la Mireia sempre li ha interessat el teatre, la cultura i l’art en totes les seves formes i, sobretot, imaginar nous mons, noves experiències i fer-les realitat.

Ha treballat amb companyies com La Fura dels Baus, Comediants, Dagoll Dagom, Sol Picó i Festivals com el Grec Festival de Barcelona, el Mercat de les Flors i espais com el RAI o l’Antic Teatre, i tot i que li agrada molt estar entre bambolines, el que més li agrada és la CREACIÓ, (així, en majúscules). 

Es va formar a l’escola de teatre experimental Laboratorio d’expressió corporal dramàtica amb la Jessica Walker. D’ella va extreure un profund aprenentatge sobre la entrega absoluta en la creació i com mostrar l’autenticitat a l’escenari. A l’Escola Laboratorio també va realitzar un treball important de creixement personal amb assignatures com clown, escriptura creativa, medicina xinesa, camp emocional, hara, etc.

També és Màster en dramatúrgia sensorial amb la Universitat de Girona i la companyia Teatro de los Sentidos amb qui ha actuat en diverses posades en escena, entre elles la producció El Fil d’Ariadna, on investigat en el llenguatge sensorial i poètic en espais molt íntims. De l’Enrique Vargas i la seva companyia de teatre ha aprés la importància del silenci, la sincronicitat, la recerca del sentit, l’escolta i el joc.

Sempre s’ha interessat pel món del creixement personal i les energies i va apostar pel camí del reiki on es va formar en diversos sistemes. Actualment és formadora de Omnia Reiki i Tibetà Tàntric.   

 
Abans de crear la seva companyia Infantilades el 2019, ha actuat a carrer i sala amb companyies com ProjectA Teatre Social, Palo q’Sea, Antagon Theatre Aktion, Teatro de los Sentidos, Adventícies, Ritual Teatre o ShaddaiTeatro i ha presentat diversos treballs com artista individual.  

Apassionada de les cultures, també ha estudiat la carrera de traducció i interpretació, parla 6 idiomes, ha viscut 3 anys a Alemanya i ha viatjat per molts països del món. I confessa que Llatinoamèrica li te el cor robat.

Des de la seva creació el juliol de 2019 dirigeix la companyia Infantilades amb qui ha estrenat els espectacles The Tipi Experience! i les Passejades clandestino-sensorials i on està aprofundint en la seva vessant com a directora, dramaturga i escriptora i narradora de contes transformadors.

Les seves creacions investiguen el món ritual i energètic i la connexió amb la terra i com això ens connecta profundament amb les nostres emocions.

Actualment està treballant en nous projectes que aviat veuran la llum amb l’objectiu de contribuir a generar bellesa i ajudar des de l’art en aquests moments on les històries, els contes, la màgia i el joc són tan necessaris per curar l’ànima.

Desplaçat dalt de tot