The Tipi Experience!

The Tipi Experience! vol evocar aquests espais íntims on de petits explicàvem històries i secrets i després recordem per sempre. Es tracta d’una experiència sensorial, ritual i secreta per a tota la família. 

Es crea un entorn màgic dins i fora del tipi amb una escenografia amb elements de la natura i s’utilitzen tècniques del teatre ritual, el teatre sensorial i el teatre d’objectes. Tot això per crear una experiència màgica i artística inoblidable i que tothom surti del Tipi més relaxat, feliç i en connexió amb la terra, la natura i els rituals amerindis més antics.

L’activitat comença fora del tipi on una actriu comença a crear l’ambient del què finalment serà l’experiència. Ella cantarà amb els infants, els explicarà la manera peculiar i ritual de com s’ha d’entrar a un tipi, organitzarà els grups i els prepararà per l’entrada.

Un cop dins del tipi i asseguts en rotllana es juga amb la terra, les olors, els sons, el tacte i s’explica una petita història del secret de l’origen de l’univers. També es fa un viatge sonor amb instruments com el tambor xamànic, els diapasons, el tambor del mar,…

Aquesta experiència no busca ser fidedigne a les antigues tradicions. El que busquem és proporcionar experiències rituals de connexió amb la terra i la natura, de respecte i escolta. És increïble com tothom guarda silenci i només parla amb la mirada.

Desplaçat dalt de tot