Quienes somos

Infantilades som una productora i companyía de teatre  nascuda a Barcelona amb projecció internacional que ofereix espectacles innovadors i experiències artístiques per a infants de totes les edats.

Les Infantilades són jocs secrets d’infants que ens traslladen a d’altres universos. 

Les infantilades són gamberrades creatives

Finestres màgiques que obren la imaginació

Abraçades amb paraules, imatges i sons

Idiomes que ens expliquen històries

I sobretot, les Infantilades ens eixamplen el cor

A Infantilades oferim propostes artístiques que ens facin connectar amb la imaginació i la màgia.

Creem experiències teatrals a través del teatre sensorial, el ritual, i l’art d’explicar històries. 

Ja sigui al carrer, a sala o a nous espais escènics.

Creadores

Mireia Salvador i Branera

Directora artística d’Infantilades, actriu, aprenent de titellaire, escriptora i narradora de contes infantils i organitzadora de saraus culturals i artístics.

A la Mireia sempre li ha interessat el teatre, la cultura i l’art en totes les seves formes.

Molts anys ho ha viscut des de la gestió treballant amb companyies com La Fura dels Baus, Comediants, Dagoll Dagom, Sol Picó i Festivals com el Grec Festival de Barcelona.

 

Tot i que li agrada molt estar entre bambolines, el cuquet de l’escenari li va fer decidir fer un gir professional cap a l’escena. Es va formar a l’Escola de teatre experimental Laboratorio d’expressió corporal dramàtica i és màster en dramatúrgia sensorial amb la Universitat de Girona i la companyia Teatro de los Sentidos.

Ha fet espectacles de carrer i sala amb companyies com ProjectA Teatre Social, Palo q’Sea, Antagon Theatre Aktion, Ritual Teatre o ShaddaiTeatro i ha presentat treballs com artista individual. La seva darrera experiència ha estat a la producció El Fil d’Ariadna, amb la Companyia Teatro de los Sentidos, on ha aprofundit en el llenguatge sensorial i poètic en espais molt íntims.

Carla Federico

L'actriu Carla Federico col·labora d'Infantilades

Actriu, creadora i experta en teràpia de sons

La Carla ha estudiat amb professors del GITIS de Moscou a Estrasburg, l’Escola Acting Internacional de París, l’Escola Laboratorio de Barcelona i és màster en Arts Escèniques i de Moviment amb el Centro Párraga de Múrcia.

Ambra (Noé H)

Ambra Noé H colaboradora d'Infantilades

Artista sonora experimental i onírica

Noé és artista sonora i gaudeix experimentant amb tot tipus de sons per tal d’aplicar-los desprès a composicions lleugeres i subtils. Juga amb la veu i diferents pedals d’efecte creant loops de ritmes amables i confusos, o millor dit, somnis acústics.

Carla Mor

Carla Mor col·laboradora d'Infantilades

Actriu, il·lustradora, traductora i art terapeuta.

Col·labora en el projecte de contacontes i en els tallers creatius.  “Carla Amor” és el seu nom artístic. És art terapeuta especialitzada en infants i traductora llicenciada d’alemany i francès i treballa en diverses escoles i instituts de Barcelona a projectes creatius i d’idiomes. 

Infantilades disposa de diverses col·laboradores segons el projecte. Sobretot actrius i actors amb un llenguatge escènic afí. Això vol dir de teatre corporal, experimental, sensorial i conta-contes.  Tenim assessorament en titelles del Taller Pepe Otal, en comunicació de l’empresa Both i el web de kronikom. També tenim una residencia artística al Centre Cultural La Bòbila.

Desplaçat dalt de tot