Mireia Branera

directora artística i actriu d'infantilades

Directora artística d’Infantilades, actriu, aprenent de titellaire, escriptora i narradora de contes infantils i organitzadora de saraus culturals i artístics.

A la Mireia sempre li ha interessat el teatre, la cultura i l’art en totes les seves formes.

Molts anys ho ha viscut des de la gestió treballant amb companyies com La Fura dels Baus, Comediants, Dagoll Dagom, Sol Picó i Festivals com el Grec Festival de Barcelona.

Tot i que li agrada molt estar entre bambolines, el cuquet de l’escenari li va fer decidir fer un gir professional cap a l’escena. Es va formar a l’Escola de teatre experimental Laboratorio d’expressió corporal dramàtica i és màster en dramatúrgia sensorial amb la Universitat de Girona i la companyia Teatro de los Sentidos.

Ha fet espectacles de carrer i sala amb companyies com ProjectA Teatre Social, Palo q’Sea, Antagon Theatre Aktion, Ritual Teatre o ShaddaiTeatro i ha presentat treballs com artista individual. La seva darrera experiència ha estat a la producció El Fil d’Ariadna, amb la Companyia Teatro de los Sentidos, on ha aprofundit en el llenguatge sensorial i poètic en espais molt íntims.

Darrerament també està investigant el fascinant món dels titelles al Taller de Pepe Otal.

Apassionada de les cultures, també ha estudiat la carrera de traducció i interpretació, parla 6 idiomes, ha viscut 3 anys a Alemanya i ha viatjat per molts països del món. I confessa que Llatinoamèrica li te el cor robat.

Actualment ha creat la companyia Infantilades amb els espectacles The Tipi Experience!, Un Nadal imaginari i una nova versió experimental de Momo de Michael Ende. Està desenvolupant el mètode d’aprenentatge d’idiomes a través dels contes Not Only contes i imaginant noves propostes que ens facin infantilar de valent.

Desplaçat dalt de tot