INFANTS DE SOL I LLUNA

Infants de sol i lluna neix per celebrar l’arribada de les estacions en família, recuperant les festivitats i tradicions antigues, que amb els anys han perdut part del seu valor i significat.

Volem celebrar la nostra connexió amb la natura amb rituals i llegendes adaptats pels infants i ho fem a través d’una trobada al mig del bosc amb un màxim de 35 persones on expliquem històries, fem creativitats màgiques amb elements de la natura i ballem per celebrar-ho.

Apropar-nos a sentir els cicles de la natura ens ajuda a parar, connectar en família i sintonizar amb les enèrgies del moment.

L’experiència també ens porta a un lloc més emocional, físic i espiritual que ens fa escoltar un missatge important: cuidar i respectar la terra, el nostre planeta i sentir-nos part d’ell.

La propera celebració serà el 19 de desembre. Podeu demanar més informació o reservar la vostra plaça a infantilades@gmail.com

Espectacle de 2.30h  de durada per a famílies amb infants de 2 a 9 anys aprox.

 

A infants de sol y luna, celebrem la roda de l’any amb vuit festes que formen part del calendari i que honren el pas de les estacions i els canvis que es produeixen en la natura.

Són uns dies que ens apropen al cicles naturals i ens ajuden a parar i viure el present, connectar amb nosaltres mateixos i en família i sincronitzar-nos amb les energies del moment.

Infants de sol i lluna és una iniciativa de Sira Antoni, artista, creadora, dissenyadora,que realitza projectes personals amb un rerefons social, innovador i poc convencional a la qual ens hem sumat des d’Infantilades en la part escènica i ritual sota la mirada artística de la Mireia Branera. Després d’uns mesos de treballar plegades ja ens estem empescant nous projectes, perquè tenim uns valos i objectiu similar: Connectar família, natura i espiritualitat des de les arts i la creació.

Desplaçat dalt de tot