Has entrado en un Tipi de verdad?

Infantilades.cat

Imagivolem, una ventana a la imaginación

Descubre un mundo de imaginació

"Todos los adultos fueron un día niños, pero sólo unos cuantos lo recuerdan."

Antoine de Saint Exupéry

Infantilades cat Espectacles i contactontes The Tipi Experience

La Compañia

Infantilades somos una productora y compañía de teatro nacida en Barcelona con proyección internacional que ofrece espectáculos innovadores y experiencias artísticas para niños de todas las edades.

Agenda

Síguenos alla donde vamos!

Espectacles

A Infantilades oferim propostes artístiques que ens facin connectar amb la imaginació i la màgia. Creem experiències teatrals a través del teatre sensorial, el ritual, el teatre d’objectes i l’art d’explicar històries. Ja sigui al carrer, a sala o a nous espais escènics.

Donem el tret de sortida amb amb The Tipi Experience! una proposta innovadora de teatre sensorial i ritual a espais no convencionals per a tota la família.


Infantilades cat Espectacles i contactontes The Tipi Experience
Infantilades cat Espectacles i contactontes

A Infantilades creem i representem contes per connectar amb la màgia, la creativitat i la imaginació. També treballem temàtiques concretes i hem desenvolupat un mètode d’aprenentatge d’idiomes a través dels contes i la narració oral.
Not only contes – Nou mètode divertit per aprendre i practicar idiomes. Català, castellà, anglès, alemany, francès, italià i portuguès a disposició.

Realitzem tot tipus d'espectacles a la carta

A Infantilades també produïm espectacles i esdeveniments artístics personalitzats. Explica’ns la teva idea i et fem una proposta creativa i de contingut que s’adeqüi al què vols. Posem la nostra imaginació al teu servei!

infantilades cat a la carta

Contacta amb nosaltres

Imagivolem?

    Desplaçat dalt de tot