Espectáculos

The Tipi Experience

Qui no ha volgut amagar-se en una cabana secreta en la infància? The Tipi Experience! és una experiència sensorial, ritual i secreta. Es crea un entorn màgic dins i fora del tipi amb una escenografia que evoca la natura i es fa ús d’elements rituals com el tambor xamànic i s’utilitzen tècniques del teatre ritual, el teatre sensorial, el conta-contes i el teatre d’objectes. 

Tot això per crear una experiència màgica i artística inoblidable i perquè els més petits connectin amb l’estima cap al planeta i els rituals més antics que provenen d’indrets amerindis llunyans.

Opció disponible per a carrer i sala.

Tipi Tipi Ta

Després de veure l’impacte que genera en el públic de totes les edats entrar a un teatre i veure un Tipi de quasi 4 metres d’alçada hem decidit portar a escena Tipi tipi Ta, una versió a la italiana de l’espectacle The Tipi Experience que permetrà que més públic pugui veure aquesta proposta sensorial i ritual i que es conegui la història del secret de la humanitat  on expliquem la importància del vincle amb la terra, la natura, el nostre entorn i la conexió amb els i les ancestres

Finalitza l’espectacle amb sons ancestrals i cants que ens conecten amb sensacions de pau, tranquilitat i alegria. 

Les persones que venen a veure l’espectacle asseguren que s’han sentit en un món paral·lel de calma i conexió i els infants s’han sentit meravellats amb les històries i amb la possibilitat final d’entrar al Tipi. 

Espectacles Tipi Tipi Ta

Momo

Infantilades es troba en ple procés de creació de Momo, un espectacle teatral per a tota la família que combina la música experimental i onírica en directe, teatre de text, teatre físic i teatre de titelles. És tracta d’una adaptació lliure de la obra Momo, de Michel Ende. 

Momo és una faula sobre la importància d’escoltar i dedicar temps de qualitat a les persones que estimem. 

L’espectacle està en procés de creació i l’estrenem el 26 d’abril de 2020 a les 12 del matí. Guardeu-vos la data!

Desplaçat dalt de tot