Tallers

A Infantilades sabem que el llenguatge sensorial connecta directament amb les emocions és per aquest motiu que ens hem especialitzat en oferir tallers i activitats artístiques que afegeixin aquest plus d’acompanyament emocional i expressiu.

Els tallers i experiències que oferim estàn pensades per a grups (escoles, escoles bressol, instituts, associacions amb infants amb necessitats especials) i també com a acompanyament individual. En el cas dels acompanyaments individuals fem la primera i última sessió amb la familia i una psicòloga infantil per acotar l’experiència a les necessitats reals. 

Tenim un catàleg de tallers i experiències per escoles amb dossier pedagògic.

 

El racó de la il·lusió

Taller experiencial de teatre sensorial per escoles i centres educatius totalment adaptat a la situació actual.

Creiem que és un moment on és necessari treballar les il·lusions i emocions i ens agradaria no només convidar alumnes sinó també a mestres i mares, pares.

En un Tipi de quasi quatre metres que podem plantar al pati, al gimnàs o a alguna aula gran organitzem un espectacle sensorial que obre les emocions i els sentits en grups molts reduïts de persones on connectem amb la il·lusió i treballem l’escolta.

Els éssers del bosc

Sortides d’escola a l’aire lliure amb grups reduïts per connectar amb el bosc i la natura. 

Muntem un itinerari o gimcana teatral pels més menuts a Collserola o a un parc o bosc proper i ens connectarem amb la natura i les nostres emocions. Treballarem les olors, tancarem els ulls, tocarem la terra, caminarem en silenci per no espantar els éssers del bosc i serem protagonistes d’una història màgica.

Ens agrada investigar nous espais per crear espectacles i experiències artístiques i  hem decidit traslladar-nos cap al bosc que ens dona mil possibilitats per aprendre. 

Prèviament a l’activitat us enviarem material i àudios dels éssers del bosc i un dossier pedagògic per generar curiositat

Tallers i cursos

Disposem de diversos tallers creatius per a infants de totes les edats:

  • Deixar anar la meva Creativitat
  • Creació d’éssers imaginaris
  • Crea el teu espai màgic
  • Taller de construcció de TIPIS

També n’inventem de nous a la carta!

Animació

Oferim Festes exclusives per a infants. 

Amb el tambor xamànic, teles gegants, fades, mags i històries fantàstiques jugarem a imaginar nous mons i cercarem pistes per trobar tresors.

Pintem les cares amb molt d’amor, imaginació i paciència.

I si ho vols podem portar el nostre TIPI al jardí de casa teva.

*Disponible en diversos idiomes.

Desplaçat dalt de tot