Regalacontes!

Regalacontes! és un regal fet des del cor a qui tu més estimes. Qui rep el seu conte rep una experiència profunda de moltes emocions i sovint els deixa sense paraules. Es tracta d’un regal original, exclusiu i personalitzat. 

Són regals amb ànima i amb molt d’encant, molt necessaris en aquests temps on ens toca cuidar-nos!

Regalacontes! és el conte de la vostra història o del què li vulguis desitjar, personalitzat, agafant les teves paraules i convertint-les en un conte que l’emocionarà! Aquest any regala emocions! 

QUÈ REGALES?

Emocions
Transmetre els teus sentiments
Una experiència única
Fer un regal original, exclusiu i personalitzat
Un regal artesà, fet a ma i amb dedicació.

COM HO FAREM?

Només cal que ens escriguis a infantilades@gmail.com o ens truquis al 671612805 i et donarem totes les instruccions. Necessitem que fagis una feina de reflexió i omplis el següent formulari perquè ens diguis què li vols expressar, quins són els seus somnis i com és la persona. En base a això li redactarem el conte. 

QUIN ÉS EL PREU?

Conte adult: 25€

(Inclou redacció del conte, trucada sorpresa i narració oral del conte el dia indicat i text del conte com a record) 

* 35€ si vols incloure l’àudio en el regal

Conte infant: 25€ (Inclou redacció del conte i text)

*35€ si vols un conte escrit i creat a mà. (Les despeses d’enviament van a banda)

Si vols mostres de conte que hem fet no dubtis en preguntar-nos i t’ho farem arribar. No ho pengem aquí perquè són contes molt íntims.

Gràcies per confiar en nosaltres!

TESTIMONI
LOS ÁNGELES DE FRAN
La sorpresa desde el momento en que recibes la primera señal de que hay una sorpresa para ti. La emoción de sentir la voz en directo, con la narrativa del cuento te llega al alma. El recuerdo de un detalle que llega directo al corazón y se convierte en uno de los regalos más originales y bonitos de tu vida. Lleno de agradecimiento.
Fran Abellán
Designer
Desplaçat dalt de tot