PASSEIG DE FADES I COVES

PASSEIG DE FADES I COVES 2.0 és l’adaptació online dùn dels nostres espectacles. Es tracta d’una gimcana online de teatre via WhatsApp. És una proposta a temps real que porta a les famílies al bosc a viure una experiència artística innovadora i màgica. 

Quedarem un dia i una hora concreta a un bosc o parc que vosaltres vulgueu i començarem aquesta experiència. A través de vídeos i àudios ens anirem endinsant al món màgic de fades i éssers del bosc que necessiten la vostra ajuda. Haureu d’anar superant unes senzilles proves que ens heu d’anar responent en directe a temps real i us permetran anar avançant en aquesta aventura. Finalment si aconseguiu arribar al cor del món màgic tots els éssers del bosc tindran una sorpresa per vosaltres i passareu a formar part de la comunitat del bosc. El temps màxim per realitzar aquesta gimcana serà de 60 minuts, més enllà d’això tot el món màgic desapareixerà.

És un espectacle completament adaptat que es pot fer fins i tot des de casa, en cas que alguna família ho prefereixi.

La proposta parla del món de la fantasia i de la necessitat de reconnectar amb la màgia i el nostre infant interior i és una crida a a cuidar de la natura i els nostres boscos.

Si voleu ajudar-nos a salvar els esperits del bosc reserveu a infantilades@gmail.com

Espectacle per a famílies amb infants de 3 a 9 anys aprox.

Desplaçat dalt de tot