Espectacles

The Tipi Experience!

Qui no ha volgut amagar-se en una cabana secreta en la infància? The Tipi Experience! és una experiència sensorial, ritual i secreta. Es crea un entorn màgic dins i fora del tipi amb una escenografia que evoca la natura i es fa ús d’elements rituals com el tambor xamànic i s’utilitzen tècniques del teatre ritual, el teatre sensorial, el conta-contes i el teatre d’objectes. 

Tot això per crear una experiència màgica i artística inoblidable i perquè els més petits connectin amb l’estima cap al planeta i els rituals més antics que provenen d’indrets amerindis llunyans.

Opció disponible per a carrer i sala.

 

PASSEIG DE FADES I COVES

La companyia Infantilades presenta Passeig de Fades i Coves, un espectacle sensorial per a tota la família, a l’aire lliure i en grups de 8 persones. El món màgic necessita el nostre suport i farem un recorregut per arribar al cor del món màgic i salvar tots els éssers del bosc. Un cop allí serem nomenats guardians i guardianes del bosc i rebrem el nostre distintiu secret. Vols pertanyer a la tribu de guardians del bosc?

Tornem de manera presencial a l’abril!

PASSEIG DE FADES I COVES VIA WHATSAPP

Degut a les actuals restriccions i per families que vulguin viure una experiència diferent i inspiradora hem creat Passeig de Fades i Coves 2.0, una proposta digital a temps real que porta les famílies al bosc a viure una experiència artística innovadora. Un joc teatralitzat que investiga com a través de la tecnologia també ens podem apropar als boscos i la natura.

Citem la família un dia i una hora concreta a un bosc o parc que ells escullin i a temps real començarà una experiència on a través de vídeos i àudios ajudaran a salvar el món màgic. A l’altre banda del telèfon tindran un actor o actriu de la companyia en qualitat de guardians i guardianes del bosc que els guiaran en el seu camí.

És un espectacle completament adaptat que es pot fer fins i tot des de casa, en cas que alguna família ho prefereixi. L’espectacle te un cost de 20€ per família i una durada de 60 minuts.

Per a més informació ens trobeu a infantilades@gmail.com

PASSEIGFEBRER


PASSEJADES CLANDESTINO-SENSORIALS AL BOSC

Seguim investigant en la dramatúrgia a espais no convencionals i aquesta vegada anem a sota els arbres.

Descobreix els boscos i parcs de la teva ciutat o poble de la mà de la nostra companyia de teatre en una experiència sensorial on farem un viatge on tu seràs el/la protagonista. Una vegada més apostem pel teatre immersiu i experiencial. Noves aventures per nous públics culturals. 

BIRRA A CEGUES (SENSE POSAR-TE CEC)   

PASSEIG DE FADES I COVES    

PASSEJADES POÈTICO-SECRETES   

Per a grups de màxim 6 persones

Places limitades. 7,5€ adults / 3€ infants

Tipi Tipi Ta

Després de veure l’impacte que genera en el públic de totes les edats entrar a un teatre i veure un Tipi de quasi 4 metres d’alçada hem decidit portar a escena Tipi tipi Ta, una versió a la italiana de l’espectacle The Tipi Experience que permet que més públic pugui veure aquesta proposta sensorial i ritual i que es conegui la història del secret de la humanitat  on expliquem la importància del vincle amb la terra, la natura, el nostre entorn i la conexió amb els i les ancestres

Finalitza l’espectacle amb sons ancestrals i cants que ens conecten amb sensacions de pau, tranquilitat i alegria. 

Les persones que venen a veure l’espectacle asseguren que s’han sentit en un món paral·lel de calma i conexió i els infants s’han sentit meravellats amb les històries i amb la possibilitat final d’entrar al Tipi. 

Espectacles Tipi Tipi Ta

Momo (estrena postposada)

A Infantilades ens va enganxar el confinament en ple procés de creació de Momo, un espectacle teatral per a tota la família que combina la música experimental i onírica en directe, teatre de text, teatre físic i teatre de titelles. És tracta d’una adaptació lliure de la obra Momo, de Michel Ende. L’estrena estava prevista el 26 d’abril de 2020 a les 12 del matí i el vam haver d’aplaçar. Hem decidit aturar temporalment aquesta creació i apostar per nous formats més adients pels moments actuals.

Momo és una faula sobre la importància d’escoltar i dedicar temps de qualitat a les persones que estimem. 

Tan bon punt reprenem els assajos us ho farem saber! 

Desplaçat dalt de tot