Espectacles

PASSEIG DE FADES I COVES

del 4 al 8 de desembre

En aquests temps estranys pel teatre, per totes les arts i tothom en general des d’Infantilades estem més creatives que mai per aconseguir generar espais de joc i de teatre. 

Estem investigant noves formes de generar contingut cultural i adaptant-lo al moment actual. Estarem d’acord que el teatre és un art presencial i per això no estem oferint els nostres espectacles online. El què sí hem fet és crear una experiència completament adaptada. 

Una gimcana online teatralitzada que viureu en directe via WhatsApp i que farà que passeu una estona divertida en família.

Del 4 al 8 de novembre donem el tret de sortida a aquest nou projecte per a famílies amb infants de 3 a 9 anys aprox. 

Us citarem al bosc, al parc o fins i tot a casa vostra a una hora concreta i començarà aquesta experiència teatral que només continuarà quan ens aneu enviant les proves que us demanem per poder-nos endinsar en el món màgic de les fades i éssers del bosc.

Cerquem famílies que s’estimin el bosc i la natura i ens vulguin ajudar a salvar els éssers del bosc.

Preu de llançament fins el 30 de novembre de 10€

Reserves a infantilades@gmail.com

PASSEIG DE FADES I COVES (2)


PASSEJADES CLANDESTINO-SENSORIALS AL BOSC

Seguim investigant en la dramatúrgia a espais no convencionals i aquesta vegada anem a sota els arbres.

Descobreix els boscos i parcs de la teva ciutat o poble de la mà de la nostra companyia de teatre en una experiència sensorial on farem un viatge on tu seràs el/la protagonista. Una vegada més apostem pel teatre immersiu i experiencial. Noves aventures per nous públics culturals. 

BIRRA A CEGUES (SENSE POSAR-TE CEC)   

LES FADES D’ESPLUGUES    

PASSEJADES POÈTICO-SECRETES   

Per a grups de màxim 6 persones

Places limitades. 7,5€ adults / 3€ infants

The Tipi Experience!

Qui no ha volgut amagar-se en una cabana secreta en la infància? The Tipi Experience! és una experiència sensorial, ritual i secreta. Es crea un entorn màgic dins i fora del tipi amb una escenografia que evoca la natura i es fa ús d’elements rituals com el tambor xamànic i s’utilitzen tècniques del teatre ritual, el teatre sensorial, el conta-contes i el teatre d’objectes. 

Tot això per crear una experiència màgica i artística inoblidable i perquè els més petits connectin amb l’estima cap al planeta i els rituals més antics que provenen d’indrets amerindis llunyans.

Opció disponible per a carrer i sala.

 

Tipi Tipi Ta (espectacle per escoles)

Després de veure l’impacte que genera en el públic de totes les edats entrar a un teatre i veure un Tipi de quasi 4 metres d’alçada hem decidit portar a escena Tipi tipi Ta, una versió a la italiana de l’espectacle The Tipi Experience que permet que més públic pugui veure aquesta proposta sensorial i ritual i que es conegui la història del secret de la humanitat  on expliquem la importància del vincle amb la terra, la natura, el nostre entorn i la conexió amb els i les ancestres

Finalitza l’espectacle amb sons ancestrals i cants que ens conecten amb sensacions de pau, tranquilitat i alegria. 

Les persones que venen a veure l’espectacle asseguren que s’han sentit en un món paral·lel de calma i conexió i els infants s’han sentit meravellats amb les històries i amb la possibilitat final d’entrar al Tipi. 

Espectacles Tipi Tipi Ta

Momo (estrena postposada)

A Infantilades ens va enganxar el confinament en ple procés de creació de Momo, un espectacle teatral per a tota la família que combina la música experimental i onírica en directe, teatre de text, teatre físic i teatre de titelles. És tracta d’una adaptació lliure de la obra Momo, de Michel Ende. L’estrena estava prevista el 26 d’abril de 2020 a les 12 del matí i el vam haver d’aplaçar. Hem decidit aturar temporalment aquesta creació i apostar per nous formats més adients pels moments actuals.

Momo és una faula sobre la importància d’escoltar i dedicar temps de qualitat a les persones que estimem. 

Tan bon punt reprenem els assajos us ho farem saber! 

Desplaçat dalt de tot