Contacontes

Infantilades creem i representem contes per connectar amb la màgia, la creativitat i la imaginació.  Disposem d’una selecció de contes per representar a festivals, escoles, biblioteques i festes privades. Ens agrada molt abraçar-nos a través dels contes i t’oferim un servei que es diu regalacontes! perquè sorprenguis als que més estimes.  També treballem temàtiques concretes, especialment les emocions i hem desenvolupat un mètode d’aprenentatge d’idiomes a través dels contes. Tot això i molt més! 🙂

 

Regalacontes!

Vols fer un regal original i amb molt d’encant?

Des d’Infantilades oferim un servei de contes personalitzats i exclusius com a regal d’aniversari o de celebracions especials. Oferim contes per telèfon, digitals o en format paper, escrits, pensats,  dibuixats o narrats només per la persona a qui vols sorprendre.

Regala moments, regala contes!

Només ens has de dir amb qui hem de parlar i explicar-nos algunes coses d’aquesta persona i nosaltres ens encarreguem de la resta!

El preu d’aquest servei està al voltant dels 30€ segons els serveis que hi vulguis incloure i el teu pressupost.

Més informació AQUÍ.

Narració oral: Sessions de contacontes

Selecció de contes a espais íntims: A Infantilades creiem que per explicar un conte tant important és la història que expliquem com la veu, les mirades, els silencis i l’entorn.

  • Mimimi – Conte que parla de quan ens sentim una mica sensibles, donant espai i valor a les emocions. 
  • Un conte dins d’un Tipi – Conte que utilitza tècniques del teatre sensorial i parla sobre el llinatge femení sagrat
  • Momo – Un dels nostres preferits que parla sobre la importància de dedicar temps als infants.
  • Contes no sexistes – Selecció de contes que treballen  perspectiva de gènere 
  • Un Nadal imaginari – Conte en format LAMBE LAMBE que explica el Nadal des d’una perspectiva imaginada.
  • Selecció de contes (en castellà, alemany, anglès i altres idiomes).

Els Conficontes

Els Conficontes és una recopilació de narracions feta per professionals i amateurs de diversos indrets creada per fer-vos passar una bona estona durant el confinament i connectar amb la imaginació i l’art. Aquí teniu més de dues hores de tots els contes recopilats!

Esperem que ho gaudiu!

VIDEOCONTES

CONTES

Festival de Conficontes a cau d'orella

Es tracta d’una iniativa de voluntariat creada per acompanyar la gent gran durant el confinament i que vol tenir continuïtat. Durant tres dies seguits truquem a àvies i avis que vulguin escoltar un conte per telèfon i així generem un petit vincle i els sorprenem.

Aquí podeu llegir més sobre els conficontes a cau d’orella.

Aquesta iniciativa està oberta permanentment. Si vols que truquem els teus avis o pares només ens ho has de dir. 

Not only contes!

Nou mètode divertit per aprendre i practicar idiomes: Català, castellà, anglès, alemany, francès, italià i portuguès a disposició.

Què passaria si expliquem un conte i li anem afegint paraules en un altre idioma? I si l’anem repetint i el conte es va convertint d’un idioma a l’altre a mode de joc? Amb aquesta senzilla tècnica de narració oral i d’altres molt fàcils i divertides hem desenvolupat el mètode creatiu d’aprenentatge d’idiomes Not only contes! Ho vols provar?

Demana informació a infantilades@gmail.com 

Desplaçat dalt de tot